Nieuws

Let op! Belangrijke informatie update!

Béste kampeerders van 't Zevenbosch.

Inmiddels hebben we zojuist bericht gehad van onze burgemeester Dr. J.W.A. van Dijk.
Daarin staat dat onze minicamping open mag, en dat zijn we nu ook inmiddels. De toercaravan bezitters die voorzien zijn van eigen toilet kunnen gebruik maken van hun verblijf. Wel wijzen we er u op dat het sanitair gebouw tot nader orde nog gesloten blijft.
Op De Zanderij is de horeca “Flavours” open uitsluitend voor afhalen en bezorgen. Supermarkt “ZomerSuper” is open, alles met inachtneming van alle RIVM maatregelen zoals ook bij u thuis. Zwembad nog dicht.
We roepen u ook op om uitsluitend met 2 personen de prachtige bossen in te gaan(eigen gezin met kids uitgezonderd).
Bij de ingang van 't Zevenbosch staat duidelijk aangegeven waar we ons in ons áller belang aan dienen te houden.
Let op elkaar, houdt de onderlinge afstand van 1.50 m. scherp en voorkom uiteraard een groepsvorming/samenscholing (tot 3 pers.). Ook wij zullen daar op toe zien.

U doet er goed aan alle informatie omtrent de algemene voorzorgsmaatregelen te blijven volgen op www.rivm.nl.

Laten we echt hopen dat deze narigheid zo snel mogelijk voorbij mag gaan en we denken aan iedereen die hierbij betrokken is op welke manier dan ook. Grote dank en veel bewondering is op zijn plaats voor de zorgverleners van Nederland en ver daar buiten.

Onder deze voorwaarden zien we u toch graag op 't Zevenbosch, zij het op gepaste afstand. We houden u, zoals u gewend bent, op de hoogte via onze website.

Namens het Zevenbosch team. 

Hierboven even een leuk promofilmpje over dorp Voorthuizen